Privétours

Wie met een groepje vrienden of collega’s door een museum gaat, ervaart de sfeer vaak als intiem en vertrouwd. Families met kinderen boeken graag een privétour bij Museum Affairs, maar als echtpaar kunt u ook een rondleiding bij ons bespreken. Onze privétours zijn voor iedereen leuk! Voor het Van Goghmuseum en het Rijksmuseum hebben we de volgende tours opgezet voor groepen tot tien personen:

Van Gogh Museum

Voorlopers, tijdgenoten en volgers van Van Gogh
We kijken, vergelijken en zoeken de invloed van Van Goghs inspiratiebronnen en ontdekken wat hem zo uniek maakt.

Vincent van Gogh en de liefde
Vele verschillende soorten liefde vinden we terug in Van Goghs schilderijen.

De brieven van Vincent
Bij het zien van Van Goghs schilderijen horen en voelen we de persoonlijke getuigenissen van een zeer emotionele man.

Vincent en Theo van Gogh
We ontdekken wat we allemaal te danken hebben aan Theo’s passie voor verzamelen en aan zijn onvoorwaardelijke liefde voor Vincent.

Rijksmuseum

Eten en drinken in de Gouden Eeuw
Aan de hand van het huishouden van een welgestelde familie en de pronkstillevens uit de zeventiende eeuw met hun overdaad aan prachtige etenswaren, ontdekken we wat er zoal op tafel stond in de Gouden Eeuw.

Symboliek
Tijdens deze boeiende tour duiken we in een wereld van opmerkelijke ontdekkingen, verstopte verhalen en verrassende wetenswaardigheden.

Rembrandt van Rijn
Rembrandt was niet alleen de grootste verteller uit de geschiedenis van de beeldende kunst, hij was ook dè portretschilder van Amsterdam. In deze tour ontdekken we wie zijn modellen waren en waarom we spreken we van een vroege en een late Rembrandt.

Highlights Rijksmuseum
In deze veelzijdige voettocht door het Rijksmuseum passeren zoveel mogelijk hoogtepunten de revue.

Iedere privétour kost € 110,- per tour plus de kosten voor de tickets. Zit er geen geschikt tijdstip voor u bij? Neem dan even contact met ons op. Wilt u een ander museum bezichtigen met een gids van Museum Affairs? We leiden groepjes tot tien personen rond in ieder Amsterdams museum naar keuze.

Combinatietour

Voor museumliefhebbers die niet kunnen kiezen, is ook de Combinatietour Rijksmuseum & Van Gogh te boeken. In een tour van drie uur zien we de belangrijkste collecties van Amsterdam voorbij komen. Deze Combinatietour kost € 200,- per tour plus de kosten voor de tickets.

Contact

Museum Affairs / Annelies Zwijns


(+31) 6 – 5064 5469
De winter van Avercamp

De winter van Avercamp

Geplaatst op: 2017-02-21

Hendrick Avercamp (1585-1634) is de bekendste schilder en tekenaar van Hollandse winterlandschappen uit de 17e eeuw. Zijn voorstellingen vol ijspret geven ons een beeld van de vrieskou in de Gouden Eeuw. Tijdens d...

Lees meer Meer nieuws
Licht & lucht in nieuwe entree Van Gogh Museum

Licht & lucht in nieuwe entree Van Gogh Museum

Geplaatst op: 2017-02-21

Wie tegenwoordig binnenstapt in het Van Gogh Museum, ervaart een zee van ruimte en licht dankzij het nieuwe entreegebouw aan het Museumplein. De vernieuwde ingang bestaat uit een doorzichtig bouwwerk met veel glas...

Lees meer Meer nieuws